Routefabriek App
De Routefabriek App kan ook geleverd worden met eigen logo en kleurstelling!

Neem contact op voor meer informatie.

Routefabriek App
Met de Routefabriek App kan iedereen routes bekijken, routes volgen (GPS), routes downloaden en openen met een andere App, routes opslaan in je Routefabriek account en routes delen met QR codes.

In de App zijn er 3 manieren om naar je gewenste route te gaan:
1. Met een Routefabriek code, en eventueel een wachtwoord
2. Door een Routefabriek QR code te scannen
3. Terug naar je laatst bekeken route

MANIER 1
Vul de Routefabriek code in, en klik op 'ROUTES' om naar de routes te gaan.
Afhankelijk van de instellingen, nog even het wachtwoord invullen, en weer op 'ROUTES' klikken om naar de routes te gaan.
Als het om je eigen routes gaat, vind je de Routefabriek code op de website van Routefabriek.nl, in mijn gegevens > mijn instellingen. Hier kun je ook je App naam en eventueel App wachtwoord instellen.
Of je hebt een Routefabriek code, en eventueel wachtwoord van iemand anders gekregen.

MANIER 2
Scan met de ingebouwde QR codescanner een Routefabriek QR code. Routefabriek QR codes kun je vinden op de Routefabriek routekaarten, zowel online als geprint. Wanneer je een Routefabriek QR code met een standaard QR codescanner scant, wordt de route in de browser vertoond in plaats van op de Routefabriek App.

MANIER 3
Dit is de eenvoudigste manier. Ga direct terug naar je laatst bekeken route.


ROUTE
Zodra je bij je gekozen route bent gekomen zijn er 5 opties:
1. De route volgen, met een kaart die met de je richting mee kan draaien
2. De route tonen op een noord georiƫnteerde kaart, met meer informatie
3. De route opslaan in je Routefabriek account
4. De route downloaden en openen met een andere App
5. De QR code van de route tonen, om de route te delen
De 3 laatste opties zijn alleen beschikbaar als de eigenaar van de routes dat zo ingesteld heeft op zijn account ('Delen door anderen toestaan').

OPTIE 1
De gekozen route wordt getoond op een 3D kaart die met je richting mee kan draaien. Je eigen locatie en richting is te zien op de kaart als een blauwe pijl. Door er voor te zorgen dat je eigen locatie op de route blijft kun je perfect de route volgen. De kaart presentatie kun je aanpassen via de instellingen van de App.

OPTIE 2
De gekozen route wordt op een noord georiƫnteerde kaart getoond. Als je op 'MIJN LOCATIE' klikt verschijnt je eigen locatie midden op de kaart als een blauwe cirkel. Door er voor te zorgen dat je eigen locatie op de route blijft kun je perfect de route volgen.

OPTIE 3
Sla de route op in je Routefabriek account. Hiervoor heb je het E-mail adres en wachtwoord van je Routefabriek account nodig. Dit is natuurlijk alleen interessant als het een route van iemand anders betreft. Zorg er wel voor dat je abonnement het toelaat om meerdere routes op te slaan.

OPTIE 4
Download de route, en open de route met een andere App, bijvoorbeeld GarminConnect. Op deze manier kun je eenvoudig Routefabriek routes op sporthorloges of navigatie systemen plaatsen. In de Routefabriek Weblog wordt beschreven hoe dit werkt voor een sporthorloge.

OPTIE 5
Toon de de QR code van de route. Door de QR code te scannen met de Routefabriek App op een andere smartphone, verschijnt de route direct op de andere smartphone, in de Routefabriek App. De eenvoudigste manier om een route te delen!


Voorbeeld schermen van de App vind je hier: